Josep Singla Sangrà – Advocat y Soci fundador

Soci fundador del despatx Singla Advocats és llicenciat en dret des de l’any 1983 per la Universitat Autònoma de Barcelona.  Té una llarga experiència professional en la direcció i administració d’empreses, bàsicament del sector de la distribució alimentària i del sector de l’automoció.

Des de l’any 1987 fins a l’any 2005 ha sigut lletrat assessor d’una multinacional del sector automobilístic on gestionava tota la part gerencial i administrativa, per tant, té una llarga experiència i coneixement en dret mercantil, dret bancari, dret laboral i fiscalitat.

Des de l’any 2008 és mediador, registrat al Registre de Mediadors del Centre de Mediació de Dret Privat del Departament de Justícia, i amb amplis coneixements de psicologia, aplicada sobretot, en l’àmbit de la mediació en totes les seves vessants: Dret de Família, conflictes empresarials i laborals. Aquesta experiència em permet poder oferir la meva ajuda i suport en conflictes en els que les parts prefereixen trobar una solució negociada per la via del mutu acord.

Josep Singla

Contacta

Rambla Nova 124-B 7º-U

43001, Tarragona

Telf: 609 333 284

Fax: 977 97 22 31

josep@singladvocats.cat