Josep Singla Sangrà – Advocat i Soci fundador

Soci fundador del despatx Singla Advocats és llicenciat en dret des de l’any 1983 per la Universitat Autònoma de Barcelona.  Té una llarga experiència professional en la direcció i administració d’empreses, bàsicament del sector de la distribució alimentària i del sector de l’automoció.

Des de l’any 1987 fins a l’any 2005 ha sigut lletrat assessor d’una multinacional del sector automobilístic on gestionava tota la part gerencial i administrativa, per tant, té una llarga experiència i coneixement en dret mercantil, dret bancari, dret laboral i fiscalitat.

Des de l’any 2008 és mediador, registrat al Registre de Mediadors del Centre de Mediació de Dret Privat del Departament de Justícia, i amb amplis coneixements de psicologia, aplicada sobretot, en l’àmbit de la mediació en totes les seves vessants: Dret de Família, conflictes empresarials i laborals. Aquesta experiència em permet poder oferir la meva ajuda i suport en conflictes en els que les parts prefereixen trobar una solució negociada per la via del mutu acord.

Josep Singla

Contacta

Rambla Nova 3, 2n 2ª, Tarragona

43001, Tarragona

Telf: 609 333 284

Fax: 977 97 22 31

josep@singladvocats.cat