Contacta amb nosaltres

Experiència (saber fer) i modernitat (noves tecnologies)

El nostre despatx està format per un equip multidisciplinar intergeneracional que compta tant amb l’experiència i profesionalitat del seu soci fundador, lletrat des de fa 35 anys, com amb els coneixements especialitzats en les diferents áreas juridiques de la resta dels seus integrants.

Aquests factors potencien l’eficiencia dels nostres serveis i ens permeten comprendre millor els nostres clients, podent-los-hi oferir una assessoria que cobreix les seves necessitats juridiques globals.

Important remarcar també que estem presents tant a Barcelona com a Tarragona

Picture of Josep Singla Sangrà
Advocat i Fundador

Josep Singla Sangrà

Soci fundador del despatx Singla Advocats és llicenciat en dret des de l’any 1983 per la Universitat Autònoma de Barcelona. Té una llarga experiència professional en la direcció i administració d’empreses, bàsicament del sector de la distribució alimentària i del sector de l’automoció.
Més informació

Picture of Ana Pacheco Rodríguez
Advocada

Ana Pacheco Rodríguez

Llicenciada en dret per la UNED el 2007. Presidenta de l'associació "Do de pit" Tarragona. Autora de l'obra: "Manual de la lactància materna: de la teoria a la pràctica". Ed. Panamericana. Madrid 2008. Participant en l'elaboració d'esmenes del Codi Civil de família Català, com a membre del Consell Nacional de Dones de Catalunya. Ponent en diferents conferències sobre: "El dret de la dona treballadora". Membre del Consell Nacional de Dones de Catalunya. Membre del Consell Municipal de Dones de l'Ajuntament de Tarragona
Més informació

Picture of Gemma Vilamala
Advocada

Gemma Vilamala

Llicenciada en Dret l'any 1997 per la Universitat Abat Oliba de Barcelona, amb més de 20 anys d’ experiencia profesional es va donar d’ alta l’ any 1998 com exercent al Col.legi d’ Advocats de Vic al qual va pertanyer fins l’ any 2014. Desde el 2014 i en l’ actualitat col.legiada exercent número 2741 al Il.lustre Col.legi d’ Advocats de Tarragona
Més informació