MISSIÓ I VISIÓ

La filosofia del nostre despatx d'advocats està orientada a prestar serveis professionals d'assessorament integral, i es configura a través d'una missió, una visió i uns valors.

MISSIÓ

Tenim la missió d'aportar SOLUCIONS a aquelles persones que creuen convenient posar-se en mans de professionals amb una dilatada experiència i dedicació, considerant primordial oferir un valor afegit palpable als nostres clients, la qual cosa implica un tracte molt personalitzat.

VISIÓ

Desitgem oferir un servei MULTIDISCIPLINAR per tal de prestar assessorament en qualsevol àmbit jurídic als nostres clients.

Creiem en l'assessorament, de qui s'implica, no prestant únicament serveis jurídics, sinó oferint SOLUCIONS INTEGRALS.

VALORS

D'una manera molt activa potenciem la FORMACIÓ del nostre equip per oferir cada vegada millors serveis als nostres clients, cercant de trobar les solucions adequades en qualsevol moment i situació.

Treballem amb EMPATIA, intentant prendre part activa en els problemes dels nostres clients oferint solucions i intentant, en tot moment, posar-nos en el seu lloc.

Imagen de Josep Singla Sangrà
Advocat i Fundador

Josep Singla Sangrà

Soci fundador del despatx Singla Advocats és llicenciat en dret des de l’any 1983 per la Universitat Autònoma de Barcelona. Té una llarga experiència professional en la direcció i administració d’empreses, bàsicament del sector de la distribució alimentària i del sector de l’automoció.
Més informació

Imagen de Alba Corbella Tovar
Advocada

Alba Corbella Tovar

Graduada en Dret per la Universitat Rovira i Virgili l’any 2013. Inicia la seva carrera professional l’any 2019, col·legiant-se a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona, exercint en l’actualitat com a advocada multidisciplinar en les àrees de dret mercantil, civil, família, laboral i penal.
Més informació

Imagen de Ana Pacheco Rodríguez
Advocada

Ana Pacheco Rodríguez

Llicenciada en dret per la UNED el 2007. Presidenta de l'associació "Do de pit" Tarragona. Autora de l'obra: "Manual de la lactància materna: de la teoria a la pràctica". Ed. Panamericana. Madrid 2008. Participant en l'elaboració d'esmenes del Codi Civil de família Català, com a membre del Consell Nacional de Dones de Catalunya. Ponent en diferents conferències sobre: "El dret de la dona treballadora". Membre del Consell Nacional de Dones de Catalunya. Membre del Consell Municipal de Dones de l'Ajuntament de Tarragona
Més informació

Imagen de Gemma Vilamala
Advocada

Gemma Vilamala

Llicenciada en Dret l'any 1997 per la Universitat Abat Oliba de Barcelona, amb més de 20 anys d’ experiencia profesional es va donar d’ alta l’ any 1998 com exercent al Col.legi d’ Advocats de Vic al qual va pertanyer fins l’ any 2014. Desde el 2014 i en l’ actualitat col.legiada exercent número 2741 al Il.lustre Col.legi d’ Advocats de Tarragona
Més informació